dinsdag 10 mei 2016

Hammock highlands state park

Vandaag weer naar Hammock state park, we zijn hier een aantal jaren terug ook al eens geweest en vonden het toen erg mooi.
Na een stevig ontbijtje, de TomTom aan, en op weg. We wisten dat we onderweg een Ospreys nest zouden tegenkomen maar waar precies wisten we niet meer. Het was bij Lake Wales op het stadsbord.
Dit is zo'n sjiek gezicht, een nest met vader, moeder en jongen boven de drukke us 27. Op de heenweg lukte het niet echt om foto's te nemen, dan maar proberen op de terugweg.
De TomTom leidde ons dit keer via een achteringang, maar wij simpele zielen zijn toch maar naar de hoofdingang gegaan om de $6 te betalen. Het park moet wel blijven bestaan. We hebben weer de trails gelopen maar geen wildlife deze keer. Wel prachtige plekken met mooie vegetatie. We hebben toch weer genoten. Het was niet druk en dat is ook altijd fijn.
Op de terugweg een detour genomen om foto's van het nest te maken. Wat een bedrijvigheid in het nest, prachtig om te zien. Echt een aanrader om even van de 27 af te buigen.
 Morgen gaan we naar het strand, het weer wordt warm maar bewolkt. Maar dat is niet erg want we zijn nog verbrand van het kajakken.






















4 opmerkingen:

  1. Oh, wat mooi weer. Éen van mijn favoriete parken.
    Mooie foto's ook.
    Groet, Trails

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! En wat bijzonder dat nest boven de weg.

    groetjes,

    Monique (Mushu)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie dag, vooral dat nest op die plek is indrukwekkend

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij gaan over 2 maanden een vergelijkbare route doen dus zo op jullie blog gekomen. Fijn dat jullie het er lekker hebben gehad. Leuk om te lezen en ik heb genoten van de mooie foto's! Bedankt dus! :-)

    BeantwoordenVerwijderen