maandag 9 mei 2016

Single Creek regional park

Gisteren helemaal niks gedaan dan geluierd en s'avonds lekker gaan eten bij Bahama Breeze.
Afgelopen dagen continue moeten e-mailen met het management en de huiseigenaar. We hebben betaald voor poolheat maar het water bleef koud en de hottub deed het niet.
De manager zei dat ze de poolheat via haar computer had aangezet en dat de pool nu warm was.
Uiteindelijk hebben we maar $5 uitgegeven voor een poolthermometer en jawel hoor we hadden gelijk!
Vandaag was het water ineens warm en deed de hottub het ook. We hebben wel de eigenaar gemaild want ik ga niet voor de dagen betalen waarvan we geen poolheat hebben gehad. Ben benieuwd. Nog nooit zo vaak moeten bellen en mailen als deze week. We huren het liefst van Amerikanen of Nederlanders omdat die hun huizen altijd erg compleet hebben, weer een lesson learned. Maar voor de rest is de villa prima.
Vanochtend met een lekker, door John gemaakt, ontbijtje begonnen.
Toen zijn we naar Shingle creek regional park gereden, in Kissimmee aan de us 192. Dit had ik op een ander blog gelezen en dit leek ons wel iets. Het was maar een half uurtje rijden, dus lekker kortbij. We huurden een tweepersoons kayak en gingen op weg. Je kon de noord en zuid route doen, wij begonnen naar het zuiden. Het is een mooie tocht, op,het laatst wel smal en bochtig, maar goed te doen. We hebben ook nog een stuk noord route gedaan, deze was makkelijker. Je betaald $36 voor twee uurtjes en dat is wel voldoende. Je kunt er ook nog korte stukjes wandelen. Een mooi gebied vlakbij huis. Nog ff geshopt bij Walmart supercenter en toen huiswaartst. We hebben lekker gezwommen en in de hottub gezeten. Nu genieten van een wijntje en biertje, het is nog lekker warm.
Allemaal bedankt voor lezen van ons blog en de comments, altijd leuk.














1 opmerking:

  1. Balen zeg en zonde van je tijd, dat gedoe met die poolheat. Maar gelukkig nu toch nog opgelost. Leuk dat kayakken, vind het altijd zo stoer. Mij niet gezien tussen al die gators, haha. En, hmmm, Bahama Breeze.

    BeantwoordenVerwijderen