dinsdag 3 mei 2016

Baywatch at Tybee island

Vandaag al weer de laatste hele dag in Savannah. We besluiten om naar Tybee Island te gaan.
Het is een ritje van een half uurtje en we parkeren vlakbij het strand. We lopen naar de zee en al snel kunnen we niet meer verder. Wat blijkt, er zijn opnames voor de nieuwe Baywatch film met Zac Ephron en the Rock, ook Pamela en David Hasselhof komen er in voor. Er werd net een stunt met een motorrijder opgenomen. Wat een werk en wat een hoop mensen die allemaal een kleine taak hebben.
Er stonden ook veel figuranten in de brandende zon te wachten. Al met al duurde de opname wel zeker anderhalf uur en dat voor een scène van 30 seconde. We hebben alleen de stuntdubbel van Pamela gezien, helaas niet the Rock en Pamela. We willen de film wel zien als hij uitkomt, kijken of we de scène herkennen. We hebben op ons gemak een kopje koffie gedronken en naar de opnames gekeken. Toen het begon te stortregenen zijn we weer terug naar Savannah gereden.
Even geluncht, met het thuisfront gefacetimed en toen weer gaan wandelen door het historic district.
We wilden graag naar Chippewa square. Hier stond ooit de bank waar de opnames van Forust Gump plaatsvonden. Hij sprak hier de legendarische woorden :
" My mamma said, life is like a box off chocolat, you never now what you get".
De bank hebben ze moeten verplaatsen omdat er regelmatig verkeersopstoppingen waren.
Wij zijn nu al op twee Forest Gump plaatsen geweest, vorig jaar waren in Monument Vally bij milemarker 13. Hier stopte hij met rennen en draaide om, er is hier een plaquette geplaatst.
Daarna nog naar de kerk van John the Baptist en Forsyth Park.
We logeren zo centraal dat we overal lopend naar toe kunnen, relaxed.
Vanavond nog een maal naar Riverstreet, terrasje gezeten en lekker gegeten bij de Griek.
Morgen naar Florida.
Foto's helaas in de verkeerde volgorde geplaatst maar het is niet makkelijk op een iPad  om het goed te krijgen. Soms mis ik mijn laptop.
Hier onder het webadres van onze foto's .




























2 opmerkingen:

  1. Zo leuk om een opname van een film te zien. En ik altijd maar denken dat Baywatch in Santa Monica, Californië was opgenomen, haha. Savannah ziet er heel gezellig uit en mooie oude huizen. Jullie appartement is trouwens ook een plaatje. Veel plezier morgen in Florida.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ondanks de regen toch weer een hele lekkere dag, Savannah stond al op het lijstje maar gaat er naar het zien van jullie fotos zeker niet meer af :)

    BeantwoordenVerwijderen