maandag 2 mei 2016

Savannah

Vandaag op weg naar Savannah, een rit van bijna 5 uur.
We hebben uitstekend geslapen in het super8 hotel in Asheville, dit was pas gemoderniseerd en erg schoon. De kamer en het ontbijt waren prima, heerlijke wafels.
Uitgeschept, getankt en op weg. De eerste uren reden we nog door de bergen maar later werd het steeds vlakker en ook warmer. We hebben ontzettend veel "roadkill" gezien onderweg, echt zielig. Heel veel gordeldieren en possum. Er is net een item geweest over een Chinees restaurant in Norh Carolina waar de manager betrapt is terwijl hij roadkill verzamelde en naar zijn restaurant meenam. Heerlijk, noodles with  chicken! Toen we in Savannah aankwamen kregen we een tropische regenbui. De mensen die wel eens in Florida zijn gewest weten hoe dit er uit ziet. Stortregen, geen hand voor je ogen kunnen zien en een paar kilometer verder weer zon. Maar de temperatuur is goed 29 Gr . Het huisje was snel gevonden. We hebben het groundfloor appartement van een historisch gebouw, echt heel mooi. Met een kleine tuin met een schommelbank. Even geïnstalleerd , gegeten en toen naar de Riverside, dit is een kleine 10 minuten lopen. We hebben het allemaal al eens gezien, dus we lopen een stukje en gaan dan op een terrasje lekker iets drinken. Life is good
















2 opmerkingen:

  1. Echt heel karakteristiek appartement, als het ook voor 4 personen geschikt is hoor ik graag hoe dit te boeken is,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij hebben dit via vbro.com geboekt, nummer 752774 Maar het heeft maar een slaapkamer. Er stonden heel veel authentieke appartementen op. Maar dit lag heel centraal bij Riverstreet en Forsyth park in de buurt. Onze verhuurster had nog meer appartementen, succes.

      Verwijderen