donderdag 28 april 2016

Van Georgia naar Tennessee

Nou zoals we al dachten, de buren hebben de hele nacht de tv aan gehad.
John was het om 5.00 uur helemaal zat. Naar beneden naar de receptioniste en zijn beklag gedaan. Zij ondernam gelijk actie en belde onze buren. En toen brak de hel los. Onze buurman was het er niet mee eens, zij waren het niet. Zijn moeder was dement, hij kwam uit Las Vegas, hij kende de eigenaresse en zijn moeder was ook nog eens beroofd van $1000. Hè, waar gaat dit over? Ondertussen was de tv wonderbaarlijk ineens uit! You see, it wasn't us. We zijn maar opgestaan en op tijd vertrokken naar Talullah state park.
Dit was een kleine omweg naar Smoky Mountains, maar zeker de moeite waard. Het weer was heerlijk en ze hebben erge leuke uitkijkpunten. We kwamen er Brabanders tegen waar we een stuk van de trail mee gelopen hebben. Zij waren gisteren aangekomen en gingen hun dochter in Charlotte opzoeken.
Ook hebben we een praatje gemaakt met een koppel uit Korea, die sinds 3 maanden gepensioneerd waren en nu in Tennessee woonden. De man was zelfs al eens in Nederland geweest, naar het huis van Hidding kijken. Die was toen de bondscoach van het Koreaanse voetbalelftal, wonderlijk, maar echt waar.
We zijn naar de bodem van de canyon gelopen via heel veel trappen, uitzicht was magnifiek, met een kleine waterval.








Alleen moesten we deze trappen ook weer op, en herstellende van een longontsteking, zeker voor John, niet echt prettig. Al met al toch een kleine drie uur gewandeld. Toen door naar Gatlinburg, waar we al een klein stuk van de Smoky Mountains hebben gezien. We zijn van Georgia, via Nord Carolina naar Tennessee gereden.


Ingecheckt in onze condo, klein maar erg leuk. Hier blijven we drie nachten. Gatlinburg is net Valkenburg, alleen met allemaal Hillbilly's. Nog wat gaan eten en nu gaat het lichtje langzaam uit. Het was een lange dag. Het internet is erg langzaam, dus de foto's volgen nog.

2 opmerkingen:

  1. Je snapt niet wat sommige mensen in een hotel doen, houden met niemand rekening, echt super asociaal!
    Wel een mooie dag geweest, park ziet er mooi uit. Ben benieuwd naar Gatlinburg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. pffff, hopelijk zijn er bij de condo geen luidruchtige buren. Knap dat jullie na zo'n korte nachtrust in combi met herstellende longontsteking toch nog zoveel gedaan hebben. Veel plezier met de Hillbillys in Gatlinburg :)

    BeantwoordenVerwijderen