dinsdag 26 april 2016

We zijn op weg

Vandaag is de dag van vertrek, eindelijk.
Gisteren nog een laatste check up bij de dokter, nieuwe medicatie en ready to go.
Gisterenavond ingecheckt bij het Ibis hotel, nog een laatste borrel en op tijd naar bed. Vandaag al op tijd naar Schiphol. Na alle berichtgevingen over de opgevoerde veiligheidsmaatregelen, willen we ons niet hoeven te haasten.
Maar alles ging heel smooth. We waren zo overal door heen. We hadden premier access en economy plus plaatsen, dat was heel relaxed.
De vlucht ging voorspoedig, het was wel een oud toestel met een héél klein schermpje.

Maar je kon op je tablet of laptop via WiFi ook het entertainment aanbod zien. Maar veel hebben we niet gezien. We kregen volop eten en drinken inclusief alcohol. Je had weer keuze uit pasta of chicken. Wij kozen de chicken, en eerlijk is eerlijk, het was niet te eten. Maar beter dan niets.

In Washington hadden we een layover van bijna 3 uur maar dit was wel lekker. Alleen werd ik er bij de douane uitgepikt. Er zat iets raars in mijn handbagage. Dat was mijn esigaret die was gaan lekken, waardoor alles naar " café latte" rook. De supervisor werd erbij gehaald, proefjes genomen en in de drugsdetector en toen werd ik ook nog uitgebreid gevisiteerd door een vrouwelijke beambte. Het blijkt maar weer, smoking is dangerous for your health. Daarna even de benen strekken en de eerste hamburger en frites eten.
Weer mochten we premier access boarden, op tijd de lucht in en op naar Orlando.
De vlucht verliep snel en om 20.00 uur waren we in Orlando.
Onze bagage was Priority doorgelabeld dus al snel stonden we bij Alamo. Hier konden we zelf een auto uitzoeken. We hadden een midsize SUV gehuurd maar er stonden alleen maar minivans en groter. Die mochten we ook nemen maar die vonden we te groot voor ons tweeën. Toen kwam er net een nieuwe Jeep Cherokee aanrijden en die hebben we genomen. Heel mooi!
Nu lekker gedoucht en genietend van een wijntje en biertje in ons eerste hotel. Dadelijk lekker slapen, morgen hebben we een lange rit voor de boeg.
Foto's volgen....

4 opmerkingen:

  1. Ha, jullie zijn er en kunnen beginnen aan de rondreis.
    Tip: op weg terug naar Florida is Driftwood Beach op Jekyll Island zéér de moeite waard. Dat is zó apart.
    Have fun!!!
    Groetjes,
    Trails

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker dat jullie er zijn, met nieuwe medicatie en een nieuwe jeep moet deze vakantie geweldig gaan worden :) ENJOY!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik lees gezellig mee, kan ik mooi ideeën opdoen voor komende zomer :)
    Veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen